Koillismaan Palveluyhdistys Ry

Turvallista ja kodinomaista asumista palveluiden lähellä

Koillismaan Palveluyhdistys ry on vuonna 1970 perustettu yleishyödyllinen yhdistys. Yhdistys tuottaa laajamittaista vuokra-asuntotoimintaa sekä hoivapalveluja omistamansa Seviset Oy:n kautta. Yhdistyksen vuokra-asunnot sijaitsevat Kuusamon keskustassa palveluiden välittömässä läheisyydessä. Vuokra-asunnot ovat kaikkien kuntalaisten vapaasti haettavissa.

Koillismaan Palveluyhdistys ry on mukana Koillisen kumppanit -hankkeessa.

Palveluyhdistys järjestää yhdessä kaupungin kotihoidon ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa Porkkatörmällä keväisin istutustalkoot alueen asukkaille ja muille kiinnostuneille. Kesän sato on kaikkien vapaasti hyödynnettävissä.

Tulevalle kesälle 2020 Palveluyhdistyksellä on suunnitteillä Porkkätörmän alueen piharemontti. Piharemontien myötä alueesta saadaan viihtyisämpi. Lisäksi alueelle on suunnitteilla senioripuisto. Senioripuistossa on mahdollista parantaa ja ylläpitää omaa lihaskuntoa, liikkuvuutta ja tasapainoa itsenäisesti tai ohjatusti. Kesäisin Porkkatörmällä on järjestetty puistojumppa kerran viikossa. Puistujumppa on avoin kaikille halukkaille. Uusista aikatauluista ilmoitellaan jälleen alkukesästä.

TARJOLLA VAPAITA VUOKRAHUONEISTOJA!

1 h, kk, kh noin 28,5 m2. Vuokra 312,17 (sis. Sähkön ja veden). Huoneisto toisessa kerroksessa, ei hissiä.
Tpk, kh noin 26 m2. Vuokra 280,79 (sis. sähkön ja veden). Ensimmäinen kerros.
Tpk, kh noin 27 m2. Vuokra 291,06 (sis. sähkön ja veden). Ensimmäinen kerros.